Det skal være trygt både for deg og meg å møtes. Derfor følger jeg anbefalte smittevernsregler og har gjennomført smittevernkurs.

Jeg har jeg deltatt på Folkehelseinstituttets og Helsedirektoratets kurs innen smittevern. Jeg følger bransjeveileder for smittevern for fotografer utarbeidet av Norges fotografforbud, sist revidert april 2021, som er godkjent av Folkehelseinstituttet. Jeg er også fullvaksinert.

Slik blir studiobesøket trygt:

  • Kom bare når du er frisk: Det viktigste at du kun skal komme til studio når du er frisk, og ikke sitter i karantene eller isolasjon. Føler du deg (eller noen av de andre som kommer) dårlig eller har luftveissymptomer, skal du ringe og utsette avtalen.
  • Grundig rengjøring: Jeg desinfiserer/vasker alle berøringspunkter mellom vært besøk, og gjennomfører grundig rengjøring før bruk av studio.
  • Kom presis:  Mange av mine kunder gleder seg naturlig nok til besøket og kommer gjerne inn i studio før timen. Av hensyn til andre kunder, og at jeg får tid å forberede neste besøk tiltak, må du vente utendørs eller i bilen til timen starter. Jeg vil også legge inn ekstra tid mellom hvert studiobesøk.
  • 1 meter avstand: Vi holder minimum én meter avstand til hverandre. Selv om det er hyggelig må vi vente med å håndhilse.
  • Vaske hendene: Alle kunder skal rengjøre hendene med antibac plassert i studio. Både ved ankomst og ved avreise.
  • God hostehygiene: Host i papir eller albuekroken
  • Kontantfritt studio: Jeg mottar ikke betaling i studio, og sender faktura.

Velkommen til et trygt studiobesøk!