Som konfirmasjonsfotograf bruker jeg mye tid på å finne flotte steder å ta konfirmasjonsbilder. Det er med på å underbygge historien vi ønsker å fortelle.

Mye tid går med på å finne de riktige stedene for konfirmasjonsfotografering

Jeg bruker mye tid på å finne flotte steder som egner seg til konfirmasjonsfotografering. Når jeg er ute på egenhånd jakter jeg etter steder som jeg synes kan passe til fotograferinger. Forlate bygninger, en røff murvegg, vakker natur, industrilokaler… Jeg synes å jakte på ulike locations er veldig spennende. Det er ikke alltid mine kunder har klare ønsker hvor de ønsker å ta bilder. Da er det veldig fint å ha et kartotek over steder som egner seg. En ting er sikkert når det gjelder konfirmasjonsfotografering: Jeg har ikke et fast bjørketre som jeg stiller alle konfirmanter mot og bruker det til “samlebåndsfotografering”.

Omgivelsene er med på å underbygge historien til konfirmasjonsbildene.  Valg av sted er derfor viktig.

Jeg tar med meg studio ut

Under denne konfirmasjonsfotograferingen var valg av sted enkelt. De forrige konfirmasjonsbildene av storebror var tatt på Nes kirkeruiner. Konfirmasjonsbildene av de to skulle henge ved siden av hverandre, og derfor var det viktig at de passer godt i sammen på stueveggen. Det er et kjempeflott sted med gamle murvegger, og siden taket mangler, får jeg jeg et flott dagslys. Men det er ikke alltid dagslyset er spennende nok. Derfor bringer jeg også med meg studiolamper ut på location. Det gir meg mange muligheter. For eksempel å skape sin egen sol!

Les gjerne mer om konfirmasjonsfotografering på min samleside og se andre konfirmasjonsbilder som jeg har tatt.

Under kan du se noen av bildene som vi tok:

Konfirmasjonsfotograf Studio Wangberg gir deg vakre konfirmasjonsbilder som skiller seg ut.

Konfirmasjonsfotograf Studio Wangberg gir deg vakre konfirmasjonsbilder som skiller seg ut. Konfirmasjonsfotograf Studio Wangberg gir deg vakre konfirmasjonsbilder som skiller seg ut.