Et album er derfor perfekt å samle de beste minnene når du har vært hos fotografen.

For meg er ikke et fotografi endelig før det er fysisk, det vil si at det er printet ut. Digitale filer er flyktig og kan endres, men det kan ikke et print. Jeg produserer alle produkter selv i studio, og grunnen er at jeg vil ha full kontroll over det endelige resultatet. Fargene skal stemme og alle detaljer skal komme med, ikke minst skal fotografiene vare gjennom generasjoner. Denne kvaliteten og holdbarheten får du ikke i en vanlig fotoforretning.

Håndlagde album

Nå har jeg lansert to nye album som kommer i to ulike størrelse. Det minste kommer i 30×20 centimeter og det største i hele 33×48 centimeter! Alle albumene leveres med et beskyttende omslag i kunstskinn og myk innside. Dette lager jeg også selv i studio. Et bomullspapir tåler ikke så mye og kan lett få riper. Derfor beskytter jeg hver eneste side med en tynn laminering. Jeg har testet med å helle vann over sidene (ikke gjør dette hjemme!), og det lar seg lett tørke av uten sidene skades.

Et album ment for generasjoner

De færreste av oss har ubegrenset veggplass. Derfor er et album en god måte å samle alle de verdifulle minnene når du har vært hos fotografen. Jeg lager alle mine album selv på tykt og lekkert bomullspapir. Sidene produseres enkeltvis, og monteres sammen i et album. Hvert side får den samme kvaliteten som mine andre forstørrelser, bare nå er de samlet mellom to permer.

 

Mye arbeid bak et album

Det ligger mye arbeid bak et album som jeg lager i studio. Under kan du se en film der jeg forteller mer om hvordan albumet lages. Og du vil du se og kjenne på kvaliteten selv, er du alltid velkommen til en kaffekopp i studio.