Proffe portrettbilder til teatersøknaden kan hjelpe deg å skille deg ut og komme ett steg nærmere skuespillerdrømmen.

Som portrettfotograf møter jeg mennesker med sin historie, drømmer og ambisjoner. Da Magnus kom i studio skulle han søke videre på Teaterhøyskolen etter endt utdanning på Romerike folkehøyskole. Dette er en skole som har rekruttert mange skuespillere opp gjennom årene.

Skal du søke på teaterutdanning er nåløyet trangt. Første mål er å bli lagt merke til blant alle søkerne og kalt inn på audition.

Proffe portrettbilder til teatersøknaden sender en positiv signaleffekt

I sin søknad trengte han varierte portretter for å vise fram ulike utrykk og stemninger.

Når du søker opptak på Teaterhøyskolen blir du også bedt om å skrive et motivasjonsbrev. Profesjonelle portrettbilder med gode utrykk og lyssetting er med på å skape et godt førsteinntrykk. Jeg mener også du sender en positiv signaleffekt om din motivasjon. Du fremstår som seriøs og viser vilje når du investerer både tid og penger for å satse på skuespillerdrømmen.

Slik foregår en portrettfotografering

For denne type portrettfotograferinger setter jeg av god tid, og anbefaler en dobbelttime. Det tar alltid litt tid å bli vant med å stå foran et kamera, særlig når du skal slippe deg løs med ulike utrykk! Jeg legger stor vekt på å gi kyndig veiledning underveis, i tillegg til selve håndverket med blant annet en god lyssetting. Alle bildene som vi tar dukker fortløpende opp på stor skjerm. Det gjør det lett å følge med på resultatet underveis. På den måten samarbeider vi om resultatet, og du vet hva du får du er ferdig med fotograferingen.

Trenger du portrettbilder til søknaden?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktene prat. Les også historien om Guro som forteller mer om å få tatt proffe portretter av seg selv, er en investering for videre karriere.