For meg å kunne stå bak kameraet, kommunisere med mennesker og skape opplevelser, er den beste jobben i verden. Lidenskap, vilje og den konstante søken etter å bli bedre har ledet meg til der jeg er i dag. 

Min bakgrunn

I ung alder fant jeg ut at jeg ville utforske verden. Hva mer passende var det enn å dra til andre siden av verden “Down Under” i Australia for å studere på Bond University i 3 år.

Fellesnevneren i mitt arbeidsliv har vært å jobbe med mennesker. I tillegg så har lidenskapen vært å skape noe og levere ett godt håndverk. Det å da kunne ta steget fra hobby til fulltidspraksis som fotograf var en drøm som gikk i oppfyllelse.

Christian i Studio Wangberg var den relasjonen som skulle føre meg til der jeg er i dag; Nemlig det å drive mitt eget fotostudio med muligheten for å gjøre alt fra selve fotograferingen til print og innramming.

Slik er jeg som fotograf

Lidenskapen ligger i bunn som gjør at jeg jobber kontinuerlig med utvikling og det visuelle uttrykket. Jeg legger mye vekt å lyssetting som gir meg flere muligheter til både å forsterke uttrykk, men også variere.
Siden mye av min fotografering er med mennesker, så er det essensielt at de er komfortable, avslappet og får riktig instruksjon.

En fotografering skal være en positiv opplevelse for deg som kunde hos meg.

Studio Wangberg blir nå Studio Dalen! Les mer.
+