Jeg opplever et økende behov fra personer som trenger gode portrettbilder av seg selv. En “selfie” passer nemlig ikke for alle anledninger.

I fjor opplevde jeg stadig flere kom kom til meg for å få tatt portrettbilder. Hovedgrunnen er at de trenger ordentlige bilder av seg selv enten i forbindelse med søknader, ny jobb eller til sosiale medier.

De fleste som er til portrettfotografering hos meg har ikke så mye erfaring foran kamera og er ofte litt usikre på for eksempel hvordan de skal sitte og hvilket ansiktsutrykk de skal ha. Derfor er jeg er opptatt av god kommunikasjon og gi råd og vink underveis. Mitt første mål er å få personen foran kamera til å slappe av.

Tidligere i vinter hadde jeg besøk av Lasse i studio. Han trengte nye portrettbilder av seg selv, både til sosiale medier og i jobbsammenheng. Lasse hadde bestilt en dobbelttime i studio. Det gir god tid til å bytte antrekk og få varierte motiver. Jeg viser bildene jeg tar underveis og vi plukker ut de som vi liker aller best. Et samarbeid mellom fotograf og modell er avgjørende for et godt resultat.

Hva trenger du nye portrettbilder til? Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat. Les også mer om hvordan en portrettfotografering foregår.