Nettbutikken min har nå fått en skikkelig overhaling! Nå kan du bestille gavekort på både fotokurs og fotografering. Og det kuleste av alt: Du får ferdig utfylt gavekortet tilsendt på epost med en gang du betaler med kort.

Nå kan du betale med kort
Jeg har lenge sett på løsninger som kan gjøre netthandel enklere på min nettside. Den første oppgraderingen er at hele nettsiden nå bruker en sikker sertifikatløsning (SSL), det vil si at all kommunikasjon er kryptert. Jeg har lenge brukt PayPal som betalingsløsning på nettbutikken, men jeg er usikker på om målgruppen min egentlig bruker dette. Derfor har jeg byttet over til Stripe som tilbyr betaling med både Visa og Mastercard. De håndterer hele transformasjonsprosessen, og ingen betalingsinformasjon lagres hos meg. Jeg håper at dette vil gjøre det enklere å bruke for deg som kunde.

Gavekort tilsendt med en gang
En annen løsning som jeg synes er kul, er at du nå kan kjøpe gavekort i nettbutikken min og få det ferdig utfylt med det samme! Du kan kjøpe gavekort enten på fotokurs eller fotografering. Du velger hvem gavekortet skal være til og fyller inn dine personopplysninger. Når du betaler med kort, vil nettstedet automatisk lage et gavekort som en PDF og sende til deg på epost. Du kan selv printe det ut eller sende til mottakeren på epost. Dette er perfekt hvis du er på jakt etter en gave til den som har alt og du er litt sent ute!

Ny løsning for påmelding av fotokurs
Løsningen for påmelding av fotokurs har også fått seg en overhaling. Før meldte deltakerne seg på via skjema, jeg måtte sende faktura og det ble ganske mye administrasjon. Nå er påmelding og betaling integrert i nettbutikken og du kan betale med kort og få endelig plassreservasjon med det samme.

Jeg håper du setter pris på de nye endringene, og har du spørsmål så ikke nøl å sende meg en epost!