Å kombinere konfirmasjonsfotograferingen med en familiefotografering, er en fin mulighet til å få nye veggbilder av de som betyr mest.

I de norske hjem henger vi som oftest opp tre bilder fra livets høydepunkter: Da vi er små, da vi konfirmeres og da vi gifter oss. Bilder av hele familien er ikke så vanlig og om vi har det er det ofte når barna er helt små. Men å kombinere konfirmasjonsfotograferingen med en familiefotografering, gir deg en fin mulighet til å få begge deler!

Ikke legg konfirmasjonsfotografering på selve dagen

Et tips er å ikke legge selve konfirmasjonsfotograferingen på selve dagen. Denne dagen er hektisk nok som den er, så jeg anbefaler å legge den for eksempel til uken før eller etter selve konfirmasjonsfesten. De aller fleste konfirmanter jeg tar bilder av er ofte litt spente å bli tatt bilde av. Ja, noen gruer seg litt også. Det er helt normalt. Derfor bruker jeg ekstra tid for å få konfirmanten til å slappe av. Fotograferingen skal være en hyggelig opplevelse og et godt minne i livet.

Skreddersydd konfirmasjonsfotografering

En fotografering skreddersys ut i fra dine ønsker. En konfirmasjonsfotografering er en viktig historie fra ungdomstiden. Derfor pleier jeg gjerne å fortelle historien om konfirmantens interesser eller store lidenskap. Konfirmasjonsfotgrafering kan taes både i mitt studio på Sørumsand eller utendørs. Hva du foretrekker er rett og slett en smakssak. Når det gjelder konfirmasjonsfotohgrafering, anbefaler jeg en dobbeltime. Det gir nok tid til både å bli komfortable foran kamera og ulike klesskift. Du kan også velge å kombinere dobbelttimen, slik at vi tar én time i studio og én time utendørs.

Konfirmasjon- og familiefotografering i vakre omgivelser

Da jeg fotograferte konfirmanten Karoline, kombinerte vi dette med en familiefotografering i starten. Det var mye latter og moro, og når vi var ferdige, trakk resten av familien seg litt mer til bakgrunnen, slik at vi kunne ta både de klassiske bildene og noen litt røffere i stilen, slik som konfirmantene liker godt!

Har du en konfirmant til høsten eller neste år? Kontakt meg gjerne for snakke mer om en skreddersydd konfirmasjonsfotografering.

 


Konfirmasjonsfotograf Studio Wangberg gir deg vakre konfirmasjonsbilder som skiller seg ut. Konfirmasjonsfotograf Studio Wangberg gir deg vakre konfirmasjonsbilder som skiller seg ut. Konfirmasjonsfotograf Studio Wangberg gir deg vakre konfirmasjonsbilder som skiller seg ut. Konfirmasjonsfotograf Studio Wangberg gir deg vakre konfirmasjonsbilder som skiller seg ut.

 

Bla nedover for å se resultatet: