Gjør noe gøy sammen med familien og gi en gave som det ligger en omtanke bak. Bestiller du en familiefotografering i november får du med et julekortmotiv på kjøpet!

I tiden som kommer er det ekstra viktig å ta vare på de nærmeste rundt seg. Å samle den nærmeste familien til en fotografering er en gøy og spennende og opplevelse, og resultatet vil glede både deg og de rundt i mange år fremover.

Få med et julekortmotiv på kjøpet

Jeg vil gjerne bidra med å spre litt ekstra glede til mine kunder før jul. Bestiller du tid for en familiefotografering i november, setter jeg av litt ekstra tid for fotografering til et julekort som du kan dele til venner og familie. I studio har jeg snømaskin og jeg lover deg at dette blir gøy! Finn frem bjeller, julegensere og nisseluer og ta kontakt i dag!

Om tilbudet

Tilbudet gjelder ved bestilling av ordinær familiefotografering i studio. Se mine priser og muligheter her. Du får en digital fil med julekortmotivet som du både kan dele på sosiale medier eller printe i postkortkvalitet. Bildet velges på visningstimen sammen med de andre familiebildene. Fotografens logo plasseres diskret i hjørnet på julekortmotivet.