Bryllupsbilder er noen av de viktigste bildene i livet – og spesielt viktig blir de når de skal vises til brudens familie som bor på andre siden av jordkloden.

Tidligere i år hadde jeg æren å fotografere i bryllupet til Peiyi og Robert. Når jeg traff brudeparet for første gang, fortalte Peiyi at hun opprinnelig er fra Beijing og hun traff Robert under studietiden i Norge. For brudens familie ble det for langt å reise helt fra Bejing til lille Fetsund. Derfor ble bildene fra dagen ekstra viktig for brudens familie. Mitt oppdrag var å fotografere vielsen, de offisielle brudebildene og festen på kvelden. Brudeparet ønsket bilder med en litt røff stil, og humoren mellom de to var viktig å få med på bildene.

Dagen startet med vielsen på Fet rådhus. Peiyi hadde en vakker, rød, kinesisk bryllupskjole (Fargen rød symboliserer lykke i Kina). De offisielle bryllupsbildene tok vi på Fetsund lenser. Deretter var det videre til stor fest, med gruppebilde, flotte øyeblikk under middagen og til slutt kakeskjæring.

Noen av de mange flotte øyeblikkene kan du se under!