Da jeg så det røde stabburet for første gang, var det kjærlighet ved første blikk. Dette var den perfekte rammen for bryllupsbildet!

Litt tidligere i sommer: Jeg fikk gleden å ta bryllupsfotografier for Wenche og Jan fra Aurskog. Jeg besøkte de god tid i forveien for å bli kjent med de og høre hvilke ønsker de hadde for dagen. Ikke minst er det viktig å legge en plan for hvor bildene skal taes.

Bryllupet skulle være på egen gård, og det gjør bildene ekstra personlige. En av de første tingene jeg la merke til, var det røde stabburet som stod midt på gårdstunet. Mamma til brudgommen var allerede godt i gang med forberedelsene, og forsikret meg om at hele stabburet skulle males og fremstå som nytt. Heldigvis klarte jeg å overtale henne om å la det være. Stabburet var perfekt slik det var.

Da jeg dro, hadde jeg bildet klart i hodet: De to på trappen. I solnedgang. Utfordringen var at bildene skulle taes midt på dagen, men jeg hadde en plan.

På selve dagen møtte jeg ekstra tidlig opp for å rigge meg til. Det høres kanskje litt rart ut, men heldigvis var været overskyet. Det gir nemlig et pent og mykt lys, og gir flere valgmuligheter når bildene skal taes. Overskyet vær gjør det også enklere å forme lyset slik jeg ville. Jeg ønsket å skape et lys som gir inntrykk av at de sitter i solnedgangen, og med de rette innstillingene og blitz har man muligheten til det. Se på hovedbildet og bak kulissene, så tror jeg det sier mer enn 1000 ord.

Planer om å gifte deg eller kjenner noen? Se hvordan jeg kan bistå på den store dagen!

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram for å få flere historier bak kamera

 

Her ser du bak kamera under montering og de første testene. Jeg tar bildene rett inn i datamaskinen mens jeg fotograferer for her trenger jeg full kontroll underveis. Den lille skjermen bak på kamera er ikke til mye hjelp i slike situasjoner.