I går fikk jeg fire hederlige omtaler i landskonkurransen til Norges Fotografforbund!

I tre dager har jeg deltatt på fagdager for profesjonelle fotografer i Norge. Det har vært en rekke spennende foredrag og et hyggelig gjensyn med mange av mine fotografkollegaer.

Et av høydepunktene disse dagene er den årlige premieutdelingen. Reglene i landskonkurransen er slik at hver fotograf kan sende inn fire fotografier i klassene; portrett, bryllup, barn, digitalt arbeid, kommersielt, natur og reportasje. Fotografen med høyeste poengsum blir Årets Fotograf NFF.

Bildene blir vurdert av en internasjonal jury. I år bestod juryen av Jim Lowe, Åsa Deleau Wiklund, Joshua D`hondt, Laila Versemann, Ragnar Axelsson, Vesa Tyni, Gunner Byskov, Dana Cole og Ines Thomsen.

Jeg sendte inn fire bilder i kategoriene portrett, kommersielt og bryllup. Og under premieutdelingen i går var jeg kjempespent på når navnet mitt kom til å bli lest opp (jeg hadde i forkant fått e-post om at ett eller flere bilder var premiert, men mer visste jeg ikke).

Gleden og overraskelsen var derfor stor når jeg ble ropt opp på scenen for å motta fire hederlige omtaler og med en sammenlagt poengsum på 293 poeng. For meg er dette er en stor inspirasjon for å jobbe enda hardere videre!

En stor gratulasjon til alle premierte fotografer og Trine Bjervik som ble kåret til årets fotograf 2019. Hyggelig omtale i Indre Akershus Blad fikk jeg også!

 

Foto: Maciej Krzysztof

Hederlig omtale – The man of my life – 75 poeng


Hederlig omtale – No pilates here – 75 poeng

Hederlig omtale – Born to be wild – 71 poeng

Hederlig omtale – Age is just a number – 72 poeng