Høstbryllup er rett og slett vakkert. Før naturen går i dvale, holder den et fyrverkeri av farger! Bli med på høstbryllup i Sagdalen.

De fleste bryllup holdes i løpet av noen hektiske sommermåneder i Norge. Men et bryllup om høsten har noe vakkert over seg. Både den kjølige, klare høstlufta og alle fargene før naturen går i dvale, gir en egen stemning, både for bryllupet og bryllupsfotograferingen.

Høstbryllup gir flere muligheter

Et høstbryllup er vakkert og spesielt.Å finne et ledig og perfekt lokale for bryllupet er en utfordring for mange brudepar. Sommeren er høysesong for ekteskap. Derfor må man være tidlig ute for å reservere tid for vigsling og bryllupslokale. Det er ikke alle som liker å planlegge bryllup flere år i forveien. De vil gjerne gifte seg mens forlovelsen ennå er “fersk” og romantisk. Et bryllup om høsten kan derfor gi deg flere muligheter å velge mellom ulike vigselsdatoer, lokaler – og fotografer. De fleste brudepar er også tidlig ute med å bestille sin favorittfotograf til bryllupet. Flere av mine bryllupsfotograferinger for sommeren 2019 ble reservert sommeren i år.

Oppsummert: Et høstbryllup gjør det enklere både å finne dato for vigsel, lokale og fotograf.

Ekstra innsats kreves

Høstbryllup ved Sagelva på Strømmen i kommende Lillestrøm kommune.

Sagelva på Strømmen i kommende Lillestrøm kommune er et vakkert sted for høstbryllup. Her er det små fossefall og vakker løvskog. Jeg forteller mine brudepar at det krever som oftest litt ekstra innsats for å ta de beste bildene. Men dette brudeparet stilte sporty opp og klatrer ut på siden av Sagelva i både lakksko og lang kjole.

Se på bildene og bli inspirert – er ikke høstbryllup vakkert?

Planlegger du høstbryllup ?

Ta gjerne kontakt med meg om du ønsker skreddersydde bryllupsbilder og samarbeide med en erfaren fotograf som får bryllupsfotograferingen til å gå på skinner.