Hurra! Jeg fikk fire hederlige omtaler for bildene mine i laugskonkurransen til Norges fotografforbund og en sammenlagt 5. plass.

Denne uken deltok jeg på sommeravslutningen til Oslo fotograflaug som er en av lokalavdeling til Norges fotografforbund. Kveldens høydepunkt var fotokonkurransen, der innsendte bilder i år ble juriert av fotografer i Bergen fotograflaug. Jeg sendte inn fire bilder, og fikk hederlige omtaler for dem alle. Totalt kom jeg på en 5. plass. Jeg blir ydmyk, takknemmelig og stolt – og er en kjempemotivasjon i det videre arbeidet!

Under kan du se de premierte bildene:

Brødre – Hederlig omtale i kategorien barn

No pilates here – Hederlig omtale i kategorien kommersielt

Tilitt – Hederlig omtale i kategorien portrett

Et øyeblikk allene – Hederlig omtale i kategorien bryllup