Tenk på veggen til foreldrene eller besteforeldrene dine. Her henger bildene fra tidligere generasjoner, stolte og høytidelige. Nå ville Susanne gi foreldrene en spesiell julegave. Det hadde vært 40 år siden sist de var hos fotografen. Tiden var inne for et nytt generasjonsportrett.

I fjor kjøpte Susanne gavekort på fotografering til sine foreldre. Moren var 82 år og faren 87 år. Hun fortalte at dette var et viktig bilde for henne og en gave hun trodde foreldrene ville sette pris på.

Det hadde vært 40 år siden Susanne hadde vært hos fotografen sist med foreldrene sine. Den gangen var hun bare en liten jente.

Når de kom i studio mimret de over hvordan det hadde vært hos fotografen sist. De hadde blitt pent oppstilt i rokokkostoler. Susanne i midten, med foreldrene på hver side. Nå ville hun ha et tilsvarende bilde – 40 år etter. Jeg valgte å bruke en av mine håndmalte lerretsbakgrunner som gir en helt egen stemning i bildene. Vi hadde en hyggelig stund sammen i studioet, latteren satt løst og vi tok mange ulike bilder.

Privilegium å ta generasjonsbilder

En stund senere var Susanne i studio  for å hente de ferdige innrammede bildene. Smilet hun fikk når hun så det endelige resultatet for første gang, gjorde  inntrykk.

Etter besøket skrev hun dette:

– Mine foreldre er godt over 80 år. Trygghet, dyktighet, imøtekommenhet og tillit er viktig for dem, også for meg. Christian ga oss alt det. Han er så dyktig i jobben sin, han er genuint opptatt av å få frem det beste i oss, men også det ekte. Det ble tatt mange flotte bilder og vi er svært fornøyde. Tusen takk Christian for en flott opplevelse og flotte resultater. Til alle som tenker på å bruke en fotograf, CW foto er noe jeg anbefaler på det sterkeste!

Derfor er generasjonsbilder viktige

Tenk på veggen til foreldrene eller besteforeldrene dine. Her henger bildene fra tidligere generasjoner, stolte og høytidelige. På stueveggen og blant generasjonsbildene passer det derfor ikke så godt med en «selfie» eller hverdagsøyeblikk. Mitt råd er derfor også å gå til en profesjonell fotograf for å få tatt de viktige bildene av deg og familien. Hos en profesjonell fotograf får du kyndig veiledning og profesjonell lyssetting. Et slikt bilde på veggen gir mye glede i hverdagen. Du vil smile når du ser det på stueveggen hver dag du våkner.

Jeg føler meg privilegert over å få lov å ta dette generasjonsbildet for Susanne med hennes mamma og pappa.

Et generasjonsbilde er den perfekte julegave, kjøp gavekort til familien her!