Kunstner Ellen Marie Blakstad Paus ser på gode fotografier av sine kunstverk som en investering. Både for å synliggjøre de på nettsiden og i søknader om utstillingplass, med kritiske juryer som bedømmer.

I januar har jeg hatt et hyggelig samarbeid med kunstner Ellen Marie Blakstad Paus som holder til i Bærum. Hun jobber primært som grafiker og lager flotte kunstverk, med kobber og papir som hovedmaterialer. Hennes utfordring var å få presentert sine kunstverk på nettsiden og i søknader om utstillingsplass. Det er noe helt annet å se kunstverkene fremfor seg, enn å se de på skjerm. Derfor tok hun kontakt med CW foto for å få tatt gode bilder.

Pakke med seg studio

Det var en rekke kunstverk som skulle fotograferes. Derfor var det mest hensiktsmessig å pakke med meg studioutstyret og legge fotograferingen til atlieret hennes. Blitzlamper, bakgrunner og et eget lystelt ble med. Jeg rigget det opp slik at alle bildene som ble tatt, dukket fortløpende opp på dataskjermen. På den måten kunne vi samarbeide under fotograferingen, gjøre justeringer og få resultatet slik vi ønsket.

Gode bilder er en investering

Det som er så spennende å være fotograf er at man treffer nye mennesker og lærer om nye bransjer. Mange kunstnere jobber mye med å sende søknader om utstillingsplass. Men som i alle andre bransjer er det konkurranse. Derfor er det viktig med gode bilder når kritisk jury skal vurdere de innsendte søknadene.

Ellen Marie Blakstad Paus sier at hun ser på disse bildene som en investering. Målet er at de vil hjelpe henne å skille seg ut i konkurransen.

Jeg takker for et kjempespennende oppdrag og krysser fingrene!

Lurer du på hvordan CW foto kan hjelpe din bedrift med gode bilder? Les gjerne mer på temasiden jeg har om bedriftsbilder.
Følg meg gjerne på Facebook og Instagram for å få flere historier bak kamera!