Her er et gavetips til den som har det meste før: Ida Marie ville gi en gave med ekstra omtanke da pappen fylte 50 år. Hun ville gjenskape bildene som hun tok med sin pappa da hun var seks år gammel, men nå sammen med sin lillesøster.

Jeg synes det det er så hyggelig når vi velger å gi en gave med ekstra omtanke og mening bak. De fleste har jo så mange ting fra før! Jo eldre vi blir, dess flere ting har vi. Visste du at vi for eksempel kjøper dobbelt så mye klær i dag som vi gjorde i 1989?

Et fotografi er en personlig gave

Å gi et fotografi er en personlig gave og kan være et gavetips til den som har det meste fra før. Et fotografi av de personene som betyr mest for oss, er noe som gleder i hverdagen og resten av livet.

I forkant hadde hun sendt meg bildene hun tok med pappen sin da hun var seks år og som hang på veggen fremdeles. Nå hadde hun blitt voksen og ville overraske med nye bilder sammen med lillesøsteren. Ønsket var å gjenskape den samme stilen.

Fire portretter til veggen

Et bilde er for meg ikke endelig før det henger på veggen. Og selve fremstillingen av kopiene har alltid betydd mye for meg. Det er derfor jeg lager alle kopier selv i studio. Etter det hyggelige besøket inviterte jeg til visningstime der vi gikk igjennom de beste bildene. Fire ulike fotografier ble valgt og sammen lagde vi skisser hvordan de best kunne presenteres. De skulle fremstilles på bomullspapir og rammes inn med sort galleriramme uten glass. Glasset beskytter bildet, så derfor måtte de lamineres slik at de tåler støv og smuss, samtidig som de beskyttes mot skadelig UV-stråling.

Falt gaven i smak?

50-årsgaven til pappen ble fire pakker. Jeg kan tenke meg overraskelsen der han pakker ut ett og ett bilde som til slutt danner et perfekt kvadrat på veggen.

Bilder i ulike størrelser som satt sammen danner et kvaderatisk veggmodul

Fra arbeidsskissene hvordan veggmodulen ville se ut på veggen.

Jeg fikk tilsendt ett bilde etterpå der pappen pakket opp gavene og en hyggelig melding om at gaven hadde falt godt i smak!

Under ser du noen av bildene som vi tok.

Er du på jakt etter en gavetips til den som har det meste fra før, så kan for eksempel portretter av deg selv være et godt alternativ. Ta gjerne kontakt med meg for en idémylding og se flere bilder jeg har tatt for andre kunder for mer inspirasjon.

 

Portrett med hvit bakgrunn Studio Wangberg Søskenfotografering Studio Wangberg Studiofotografering på hvit bakgrunn Studio Wangberg Barnefotografering på hvit bakgrunn Søsken fotografering i studio Studio Wangberg