Fotokurset var både grundig og effektivt! Kurset føltes skreddersydd til vårt behov og hjelper oss med å løfte det visuelle uttrykket vårt. Christian Fonneland, Bibelskolen Fjellhaug

Fotokurs for bedrift er en lønnsom investering. Studio Wangberg lærer dine ansatte å ta bedre bilder!

Utviklingen av sosiale medier og internettsider krever mange og gode bilder som viser bedriften i hverdagen og er en god investering. Hvem er vel bedre enn de ansatte til å dokumentere hverdagen?

Fotokurs for bedrift tar utgangspunkt i dine ansattes ferdigheter

Fotokurs for bedrift tar utgangspunkt i bedriftens merkevare/visjon og hvordan de ansatte kan ta bilder som bygger opp under dette på en lettfattelig måte. Kursene tilpasses de ansattes kompetanse og ferdighetsnivå. Gjennom fotokursene som jeg for privatpersoner har jeg lang og verdifull erfaring til å kurse de ansatte uansett ferdighetsnivå. I tillegg til å fokusere på grunnleggende fototeknikk, vil kursene også ta for seg den type sjangerbilder som bedriften behøver. Kurset kan enten gjennomføres i mitt fotostudio eller hos din bedrift.

Eksempel på temaer er:

  • Hvorfor visuell kommunikasjon er effektivt og viktig for å bygge en sterk merkevare
  • Teknisk grunnkunnskap om kamera og gjennomgang av de viktigste funksjonene slik at resultatet blir proffere bilder
  • Historiefortelling og komposisjon – hvordan gå fra å bare dokumentere en hendelse til å ta bilder som påvirker
  • Praktisk trening og enkle oppgaver for å få kunnskapen til å sitte

 

Jeg hadde stor nytte av kurset. Gode tips om enkle og avanserte kamerafunksjoner, i tillegg til en fin innføring i bildebehandling. Det var også ekstremt nyttig å lære om lyssetting og kreativ tenkning rundt hvor og hvordan man kan ta bilder, for å kommunisere det man ønsker med bildene. Jeg vil ha stor nytte av dette videre i jobben.
Marius Motrøen, Norsk Hydro

Kursholder med lang erfaring

Fotograf Christian Wangberg er eier av Studio Wangberg. Fotografering av barn, bryllup, bedrift og portrett.Jeg er utdannet og har lang arbeidserfaring innen journalistikk, kommunikasjon og grafisk design. I tillegg til fotograferingen, er dette kunnskap jeg bruker og deler når jeg samarbeider med bedrifter med å utvikle strategiske bilder, uansett om dere er et stort konsern eller du er et enkeltmannsforetak.

I 2018 fikk jeg bronsemedalje og hederlige omtale i 2019 i kategorien kommersielle bilder  for bildene mine i Norges Fotografforbunds årlige konkurranse blant profesjonelle fotografer i Norge.

Ta kontakt for et pristilbud og forslag til skreddersydd opplegg for din bedrift.

Studio Wangberg blir nå Studio Dalen! Les mer.
+