Å gi et familiebilde i julegave ligger det ekstra omtanke bak.

Hvert år møter jeg så mange hyggelige familier som kommer til familiefotografering. En god del av disse ønsker seg et generasjonsbilde. Sist de var hos fotografen var gjerne når barna var små. Et bilde med voksne barna og barnebarna har de ennå ikke fått tatt. En god del har fått gavekort på fotografering av barna, for eksempel ved gullbryllup. Andre har stiftet familie og ønsker å gi et bilde av de minste barna i julegave. Et familiebilde er en perfekt gave til den som har det meste fra før!

Stor pågang før jul

Før jul er det ekstra stor pågang med familier som ønsker en fotografering, så det viktigste er å ikke vente for lenge med å bestille time. På denne tiden av året anbefaler jeg studiofotografering. Det er vi ikke avhengig av vær og årstid ved en fotografering. I studio er det alltid god temperatur og fint vær! Bildene blir rene i utrykket, det er få distraksjoner. Bakgrunnen er nøytral som gjør at det er ansiktene som fremheves. Med portretter tatt i studio får du et mer klassisk utrykk i fotografiene.

I år prioriterer vi de nærmeste rundt oss

Jeg opplever også at at hele koronasituasjonen har gjort noe med oss. Vi prioriterer mer de nære ting og de nærmeste rundt oss. Etter sommeren har det kommet flere enn vanlig til en familiefotografering. De fleste forteller at en familiefotografering er noe de har snakket om lenge og ønsket seg, men i en hektisk hverdag er det fort gjort å glemme.

Les også: Mine kunder forteller: –Ikke nøl med å ta generasjonsbilder

En fotografering er en gøy opplevelse. Og øyeblikkene som fanges, lever videre i generasjoner.

Gi et familiebilde i julegave

Ta kontakt om du ønsker å bestille time til fotografering og ønsker å gi et familiebilde til jul. Les gjerne mer om hvordan er fotografering foregår og hva det koster å gå til fotograf.