Etter mye moro, slit – og slit, har jeg flyttet inn i nye lokaler!

Etter tre år var tiden endelig moden for å etablere seg i egne lokaler. For tre år siden startet jeg hjemme på et knøttlite rom med tørkestativet klint opp til ryggen. Helt greit, for jeg har valgt å ta det gradvis. Nå har jeg endelig fått bedre plass og et skikkelig fotostudio! Det har vært en lang prosess, men 1. september overtok jeg lokalene. Lokalene er på Sørumsand der Blatt gruppen holder til. Opprinnelig var det en gammel malingsfabrikk her og studio er i det opprinnelige ordrekontoret.

Når jeg første gang så stedet var det brukt til lagerlokale. Men jeg så potensialet: Høyt under taket, og et utrolig flott dagslys. Men her var det ikke bare å flytte rett inn. Det var litt av hvert som måtte gjøres: Montere ny lettvegg, montere kontordør, tette igjen vindusrekken, male hele rommet, bygge studiogulv… Det var et skikkelig gøy prosjekt, og spesielt er det en god følelse når jeg har gjort alt selv. Jeg innrømmer at det har blitt mange sene kvelder!

Studio skal selvfølgelig brukes til fotografering, men her blir det også fotokurs. Stedet gir mange muligheter og jeg planlegger å utvide kurstilbudet utover høsten, så følg med.

Før/etter:

Utgangspunktet for fotostudio CW foto studio

Under kan du se video fra prosjektet: