Snart bytter jeg navn! CW foto er historie og blir til Studio Wangberg. Les hvorfor.

De fem årene jeg har holdt på har vært en spennende reise. Fra å ha et knøttlite kontor hjemme med tørkestativet rett i ryggen, har jeg realisert en stor drøm: Å etablere eget studio. Alt overskudd er investert tilbake i bedriften. Det har vært knallhard jobbing både dag og natt, for dette er en tøff bransje. Men jeg har aldri angret. Det er dette som gir meg energi. Hver gang jeg låser studio for kvelden, merker jeg at det er her hjertet mitt ligger.

CW foto blir historie og Studio Wangberg er fortsettelsen på historien fremover. Studio Wangberg er navnet som rommer både fotograf, fotokurs og fotokunst – og kanskje mer fremover. Navnet forteller mer om hva jeg holder på med og hvordan bedriften har utviklet seg disse fem årene.

Etterhvert som navnet CW foto ble mer kjent og fikk merkevarebeskyttelse hos Patentstyret, havnet jeg i en konflikt med et internasjonalt firma som mente at mitt navn var for likt deres. Det sier seg selv at et en-mannsfirma på Sørumsand  har lite å stille opp med mot et stort internasjonalt firma. Etterhvert fant jeg ut at dette er ikke noe jeg ville bruke tid og krefter på. For meg er det viktigste å kunne fotografere, og hva jeg heter blir i denne sammenhengen underordnet. Hvis du vil vite mer om saken, ligger den offentlig på Patentstyrets sider.

Det er hovedårsaken til at jeg bytter navn.

Studio Wangberg tar med historien

Studio Wangberg

Å endre navn er ikke enkelt – og hvertfall ikke å designe ny logo! Jeg ser fremover, men vil også ha med meg historien. Det tydeligste kjennetegnet ved CW foto-logoen var den røde sirkelen og initialene C og W med en spesiell typografi. Den røde sirkelen er tatt med videre. Det samme er bokstaven “W”. Den nye logoen består av et kamera som er håndtegnet med kun én strek, og etternavnet som jeg har gjort mer personlig med å bruke håndskrift.

Studio Wangberg vil satse mer på egne fotoprodukter

“En god kopi er halve jobben”. Denne læresetningen husker jeg fremdeles fra den gang jeg sto i mørkerommet, fremkalte film og lagde egne kopier. Det er derfor jeg ikke setter denne jobben bort til noen andre. Jeg vet nøyaktig hvordan bildet skal være, og ofte går det med både to og tre kopier før jeg er fornøyd med resultatet. Denne våren har jeg investert i en ny storformatskriver som gjør at jeg kan tilby flere ulike produkter med absolutt høyeste kvalitet. Jeg har også pusset opp i studio og laget et eget lite produksjonsområde for fremstilling av kopier.

Betyr navneskiftet noe for deg som kunde?

Nei. Jeg vil også fremover jobbe dedikert sammen med hver eneste kunde, samarbeide om ideer og skreddersy fotograferingen slik at bildene blir unike for hver enkelt. Jeg vil fortsette å konkurrere på kvalitet og den personlige oppfølgingen du får ved å bruke meg.

Og ja: Jeg satser videre. Fremover vil det bli et bredere utvalg av produkter som produseres i studio og kunden får et større utvalg å velge mellom.

Studio Wangberg satser sterkt på egne produkter.

 

Jeg gleder meg til fortsettelsen!