Å ha cake smash fotografering i studio gir mange morsomme og gode motiver!

Å fylle ett år er en milepæl som som må feires! Det første året går så fort og når barnet er ett år har personligheten begynt å komme fram. Dette er verdifulle minner og som gjør at jeg anbefaler fotografering av barnet rundt denne alderen.

Cake smash fotografering er opprinnelig en amerikansk treng som nå er kommet til Europa.

Kombiner ett-års bildene med en cake smash fotografering

Mange foreldre venter med å la barnet få smake på kake til de er ett år. Cake smash fotografering er en amerikansk trend, men trenden har kommet til Europa de siste årene. Så hvorfor ikke dokumentere dette i studio?

Å sette en kake eller et kakestykke foran en ett-åring gir mange artige bilder. Og som det ligger i navnet cake smash, kan det bli skikkelig grisete til slutt!

Slik foregår en cake smash fotografering

En cake smash fotografering varer gjerne ett par timer. Først sørger jeg for å få tatt de gode og klassiske ett-års bildene. Ettåringer kan være litt forsiktige i starten. Derfor er det viktig å bygge tillit til ettåringen, slik at de blir trygg på fotografen og studio-omgivelsene. Da tør de også å slippe seg mer løs og gir oss herlige utrykk på løpende bånd. Det er det derfor jeg ikke hopper rett på en cake smash. Det kan bli litt for voldsomt. En dobbelttime i studio gir oss ro og nok tid. Etter at de mer klassiske ett-års bildene er tatt, gjør vi klart for kakefest i studio. Vi skifter ofte til en ny fotobakgrunn, pynter med ballonger og setter frem kaken. Ettåringen får gjerne på seg ett nytt antrekk også. Deretter er det bare å dokumentere hva som skjer!

 

Jeg hjelper deg med det som trengs for en cake smash fotografering

De fleste foreldre tar med seg ballonger og baker kake. Kaken trenger ikke å være noe annet en sukkerbrød uten fyll, og som pyntes. Det viktigste er at den ser fin ut, og siden kaken får en kort levetid er det ikke noe poeng å bruke mye tid på fyll og innhold. Om du ikke ønsker å gjøre det selv, kan jeg også hjelpe deg det som trengs, både med kake og ballonger i samarbeid med mine leverandører.

Hva skjer når du setter en kake foran en ett-åring? En cake smash fotografering gir mange artige motiver.

Jeg lager alle produkter i studio

Mange andre sender bildene sine bort til andre for å få laget produkter. Men jeg har valgt å lage alle produkter selv i studio. For meg er en god kopi halve jobben og den ønsker ikke jeg å overlate til noen andre enn meg selv. For denne jobben valgte vi hvite rammer fra rammemaker som står godt til den hvite bakgrunnen og fremhever de rosa fargene og hudtonene i bildet. Ta gjerne en titt på andre produkter jeg lager for inspirasjon.

 

En bildeserie fra cake smash fotograferingen gjør seg kjempegodt på veggen!

Har du snart en ettåring eller er besteforeldre til en?

Om du også vil at jeg skal hjelpe deg med ettårsbilder, så er det kjempehyggelig om du tar kontakt. En slik fotografering bør vi legge nærmest mulig til bursdagen, så derfor kan det være lurt å være ute i god tid med å bestille time. Les gjerne mer og se fler bilder på min side om barne- og familiefotografering.

Tips! Et gavekort på fotografering er en fin gave til foreldrene og som gir glede både i hverdagen og for generasjoner.

Slik ser det ut i studio etter en cake smash fotografering!