Gi noe med en ekstra omtanke bak…

I min lille nettbutikk finner du  gaver som passer perfekt til den som har det meste fra før. Gir du et gavekort på fotografering, fotokurs eller fotokunst, er dette en personlig gave med en fin omtanke bak. Dette er en gave som vil glede lenge. Gavekortene har kun et par minutters leveringstid – perfekt hvis du er litt sent ute :-)

Gavekort på fotografering

Kjenner du noen som snakker om at de gjerne skulle fått noen fine bilder av familien eller seg selv? Et gavekort på fotografering ligger det ekstra omtanke bak og et bilde på veggen med de som betyr mest, gir mye glede!

Kjøp gavekort

Gavekort på
fotokurs

Kjenner du en som liker å fotografere, men som kanskje kunne tenke seg å lære mer? Du blir aldri utlært innen fotografi, og det er det som gjør det så gøy! Et fotokurs gir  en kickstart for å lære seg kamera og ta bedre bilder.

Kjøp gavekort

Gavekort på
fotokunst

Kjenner du noen som nettopp har flyttet inn i nytt hus eller leilighet og har helt nakne vegger? Da er et fotokunst et perfekt alternativ! Motivene lages i små og nummererte opplag. Gi noe unikt som ikke alle andre har på veggen.

Kjøp gavekort