Denne sommeren har det både vært, og kommer, flere bryllupsfotograferinger. Når det gjelder brullupsfotografering er nøye planlegging og lytte til brudeparets ønsker viktige stikkord for flotte brudebilder.

Det betyr at det har vært mange bilturer rundt på Romerike og Oslo for å treffe brudeparene. Å treffe brudeparene i forkant er veldig viktig for meg. Både for å bli bedre kjent og for å planlegge ulike steder hvor fotograferingen skal skje. Vi snakker også hva som er lurt å tenke på, slik at jeg får gode arbeidsforhold og mulighet å ta de beste bildene.  Jeg har også med meg kamera, tar testbilder og gjennomgår ulike poseringer, slik at brudeparet skal føle seg tryggere foran kamera når den store dagen kommer.

Jeg har også gått til innkjøp av nye paraplyer, i tilfelle det skulle komme en skur. Jeg har sluppet å bruke de ennå, men det norske sommerværet har i år vært mildt sagt ustabilt!