Bryllupsfotografering i studio byr på mange muligheter. Hva med å lage en mystisk og romantisk blomsterhage for eksempel?

Utendørs var det fremdeles vinter og kaldt i været. Men i studio var det godt og varmt mens jeg holdt på å henge opp roser ned fra taket. Hver eneste rose var bundet fast med hyssing og ideen min var å bygge en mystisk og romantisk blomsterhage for brudeparet.

Bryllupsbilder i studio byr på muligheter

Av og til hører jeg at bryllupsbilder i studio er litt kjedelig, men det behøver det ikke å være. Jeg tror årsaken til at noen mener dette, er fordi vi forbinder bryllupsbilder i studio med hva vi har sett tidligere: Brudeparet står stivpyntet, rett opp og ned, og gjerne med en fløyelsgardin i bakgrunnen. Men det var før. Ved studiofotografering starter vi i prinsippet med en helt sort bilde, og bygger det opp akkurat slik vi vil ha det, både med lys og interiør. Det er egentlig kreativiteten som setter begrensningene, ikke studio.

Ute var det kaldt

Bruden hadde en flott kjole som var viktig å ha med på bildene, men det hadde fort blitt veldig kaldt hvis vi skulle tatt bildene utendørs på vinteren. Å være i et varmt studio, uten å måtte ta hensyn til været, gir en fin ro og en hyggelig opplevelse når bildene skal taes.

Les gjerne mer om hvordan jeg jobber som bryllupsfotograf og arbeider med skreddersydde bilder for mine brudepar.

Under ser du noen av brudebildene: