Bryllupfotograf på Sørumsand som hjelper deg med flotte bryllupsbilder.

Som bryllupsfotograf mener jeg kombinasjonen av godt fotografisk håndverk, god planlegging og lytte til brudeparets ønsker er det som gir de beste bryllupsbildene. Jeg fotograferer kun et begrenset antall bryllup hvert år.

Med mine brudepar jobber jeg dedikert hele veien, fra første møte til ferdige bryllupsbilder henger på veggen.

Som bryllupsfotograf møter jeg alltid brudeparet i forkant av bryllupsfotograferingen

All bryllupsfotografering planlegges  før den store dagen. Vi møtes i mitt studio på Sørumsand for å bli bedre kjent og blir enige om stil og utrykk.

Bryllupsfotografering i studio gir et etterlengtet avbrekk

Bryllupsfotografering i studio gir en avslappet og behagelig atmosfære, perfekt dersom dere ikke er så vant med å stå foran kamera. Dessuten slipper vi å bekymre oss over hvordan været blir. Om dere ønsker de klassiske bryllupsbildene eller noe helt unikt, det er mange muligheter i studio.

 

Gjennomgang av bryllupsbildene i studio

Etter bryllupet møtes vi til visningstime i mitt studio. Da får dere se bryllupsbildene og velge favorittene fra den store dagen. Vi ser også på muligheter for hvordan dere kan få størst utbytte av bildene, ut i hva som er viktig for dere. Bildene som dere velger fra visningstimen får dere også tilgjengelig for videre gjennomsyn på deres egen private kundeside på nettet. Mine kunder er kvalitetsbevisste, og de fleste bruker meg til å lage veggbilder og takkekort, på grunn av kvaliteten på tykt og lekkert galleripapir som de ikke får i en vanlig fotoforrentning.

Jeg gleder meg til å samarbeide med dere og fotografere på den store dagen!

Les mer om noen utvalgte bryllup på fotobloggen min.

Hva kan jeg hjelpe deg med i dag?

    Studio Dalen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at vi enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at vi kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Vi benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendele. Skjema er beskyttet med reCAPTCHA og Googles personvern og vilkår.

    Studio Wangberg blir nå Studio Dalen! Les mer.
    +