Jeg hjelper din bedrift med å bygge tillit og få oppmerksomhet.

Det er lite som ødelegger troverdigheten mer en fotografier som åpenbart ikke er fra din bedrift. Markedet i dag florerer av rimelige kjøpebilder. Du trenger kanskje bare trenger å betale et par dollar for ett bilde. Klart det er fristende!

Men har du tenkt på at bildene du viser fram til kundene dine skaper førsteinntrykket av din bedrift? Bruker du såkalte “stockphotos/kjøpebilder” trenger kunden ikke mange sekunder å avsløre se at bildet ikke kommer fra din bedrift.  Er dette de samme ansatte jeg møter når jeg kommer på besøk til bedriften din? Er det slik det ser ut hos dere?

Det samme gjelder “knipsing” med mobiltelefonen. Er disse bildene med på å styrke eller svekke historien du ønsker å fortelle dine kunder?

Det er lite som slår gode bilder av ekte ansatte i ekte omgivelser. Som gjør ekte ting. Det gir troverdighet. Og troverdighet skaper tillit. Et godt og strategisk fotografi er et effektivt virkemiddel får å skape tillit og bygge en relasjon. Jeg jobber for at bildene jeg tar skal gi effekt og at det blir en lønnsom investering for deg.

Dette kan Studio Dalen hjelpe deg med

 • Ansattbilder/portrett i studio
 • Miljøportretter på location
 • Illustrasjonsbilder/bildedatabase
 • Produktfotografering i studio

Les utvalgte historier for jobber jeg har gjort for andre bedrifter.

Trenger du nye bilder til bedriften? Ta kontakt for en hyggelig uforpliktene prat!

  Studio Dalen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at vi enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at vi kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Vi benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendele. Skjema er beskyttet med reCAPTCHA og Googles personvern og vilkår.

  Les mer om bedriftsfotografering

  Studio Wangberg blir nå Studio Dalen! Les mer.
  +