Barndommen går utrolig fort. Hvordan vil du bevare historien? Studio Dalen er barne- og familiefotograf som bevarer minnene for generasjoner.

Stil og bakgrunn skreddersys ut i fra dine ønsker. Kanskje har dere et kjæledyr som skal være med? Vi snakkes alltid i forkant og jeg gir dere tips og råd for en velykket fotografering.

Barne- og familiebilder er for generasjoner

Tenk på veggen til foreldrene eller besteforeldrene dine. Her henger bildene fra tidligere generasjoner, stolte og høytidelige. På stueveggen og blant generasjonsbildene passer det derfor ikke så godt med en «selfie» eller hverdagsøyeblikk. Mitt råd er derfor også å gå til en profesjonell fotograf for å få tatt de viktige bildene av deg og familien. Hos en profesjonell fotograf får du kyndig veiledning og profesjonell lyssetting. Et slikt bilde på veggen gir mye glede i hverdagen. Du vil smile når du ser det på stueveggen hver dag du våkner

Hvordan kan jeg hjelpe deg i dag?

    Studio Dalen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at vi enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at vi kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Vi benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendele. Skjema er beskyttet med reCAPTCHA og Googles personvern og vilkår.

    Studio Wangberg blir nå Studio Dalen! Les mer.
    +