Til nå har jeg tatt 192.068 eksponeringer. Hvert klikk har vært et øyeblikk fra livet til kunder som jeg har vært så heldig å være med på. Nå gir jeg stafettpinnen videre. Studio Wangberg blir nå Studio Dalen.

For over åtte år siden startet jeg CW foto. Jeg ville sette sammen all fagkunnskap og erfaring til et personlig prosjekt: Å bygge et firma fra grunnen av med det som opptok meg mest, nemlig fotografering.

Du høster som du sår

Sett tilbake har dette vært en utrolig reise. Jeg har møtt flotte mennesker og fått et innblikk i deres historier. Jeg har blitt kjent med mange andre fotografer. Jeg har lært at det kinesiske ordtaket «du høster som du sår» har mye rett i seg. Det har vært knallhardt til tider. Men arbeidet du legger ned, blir du også belønnet for.

Jeg har også hatt gleden av å lære over 200 mennesker å bruke sitt eget kamera og finne sin kameraglede. Å hjelpe andre gjennom kurs og opplæring har gitt mye glede og kunnskap tilbake.

La andre også oppfylle drømmen

For ett år siden fikk jeg en e-post fra Kjell Dalen. Han skrev at han ville følge sitt hjerte og lære alt om å bli fotograf, og jeg fikk den ærefulle tilliten til å være hans mentor. Det siste året har vi hatt lange arbeidsøkter for å lære bort det jeg kan.

Hele prosjektet har vært en spennende reise. Fra den store gleden med å få sin aller første kunde, til å nå målet om å kunne etablere sitt eget fotostudio. Nå føler jeg at jeg har kommet til veis ende med mitt personlige prosjekt.

Nå overtar Kjell studioet på Sørumsand og Studio Wangberg blir nå Studio Dalen. At jeg har videreført kunnskapen videre og at Kjell nå kan oppfylle sin drøm er den beste avslutningen dette prosjektet kunne få. Jeg vil aldri slutte å fotografere, men fra nå av vil jeg ha en mer tilbaketrukket rolle for å hjelpe andre å lykkes bak kamera.

Du kan kontakte Kjell Dalen på telefon 950 79 739 eller kjell@steadycatch.no

Tusen takk til alle mine kunder og samarbeidspartnere som har hjulpet meg å lykkes! Tusen takk til kolleger som har vært raus med sin kunnskap. Tusen takk til deg som har fulgt meg på sosiale medier. Ikke minst, tusen takk til min tålmodig familie som nok har sett for lite av meg de siste åtte årene!