Konfirmasjonsfotograf som hjelper deg med konfirmasjonsbilder som forteller DIN historie fra ungdomstiden.

I de norske hjem finner man som oftest tre fotografier på veggene: Det er barnebildet, konfirmasjonsbildet og brudebildet. Dette er bilder som henger på veggen i generasjoner, og de tre livshendelsene utvides gjerne etterhvert som flere generasjoner kommer til. Konfirmasjonsbildet er historien fra ungdomstiden.

Kanskje har du tenkt at det kunne vært klokt å få hjelp av en fotograf til å ta disse bildene? Les mine fem beste tips når du skal velge konfirmasjonsfotograf.

Når jeg tar konfirmasjonsbilder har jeg som utgangspunkt at bildene skal glede både foreldrene og konfirmanten. Det vil si de klassiske konfirmasjonsbildene og de som er litt mer røffe. Over ser du et slikt bilde.

Det blir mer og mer vanlig at konfirmasjonsbildene også viser den store interessen som konfirmanten har og jeg tar gjerne med dette i bildene.

Jeg er spesialisert studiofotograf og alle fotograferinger skjer i mitt studio. Her er det en hyggelig og avslappet atmosfære – pluss værgaranti!

Det er mest vanlig at at konfirmasjonsbildene taes en annen dag enn selve konfirmasjonsdagen, for da blir tiden bedre og konfirmanten kan slappe mer av. Et tips er å benytte anledningen til også å ta noen nye familiebilder.

Her er mine tips til deg som konfirmant for en velykket konfirmajonsfotografering:

 1. Velg en egen dag: Ikke legg konfirmasjonsfotograferingen  til samme dag som selve konfirmasjonen for da er det så mye annet som skjer.
 2. Velg riktig tid på dagen: Når vi skal fotografere, så velg et tidspunkt tidlig eller sent på dagen (De fleste konfirmanter foretrekker sent!).
 3. Tenk over hvordan du vil bli tatt bilde av: Har du en interesse eller noe som du liker å gjøre på fritiden? Slike ting kan være moro å få med!
 4. Sørg for varierte konfirmasjonsbilder: Når vi fotograferer tar vi de klassiske bildene som mor og far liker, men sørg for at du også får tatt noen kule bilder av deg selv, som du kan dele på Instagram eller ha som profilbilde på Facebook for eksempel.
 5. Slapp av og senk skuldrene før fotograferingen: Gruer du deg til å bli tatt bilder av? Det er helt normalt, for hvem har vel masse erfaring foran kamera? Men det er bare å slappe av! Tenk også på at du uansett vil bli tatt bilder av når du konfirmerer deg. Er det ikke da bedre å få tatt noen virkelig flotte, enn bare mobilbilder eller at et familiemedlem forsøker seg på jobben og resultatet bare blir sånn halvveis?

Hvordan kan jeg hjelpe deg i dag?

  Studio Dalen lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet. Informasjonen lagres for at vi enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at vi kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Vi benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendele. Skjema er beskyttet med reCAPTCHA og Googles personvern og vilkår.

  Studio Wangberg blir nå Studio Dalen! Les mer.
  +